Het gezicht van Laspunt Brabant

Lasvirus

Laspunt Brabant is medio 2013 opgericht door Harry van Gorkom, voor velen een bekend gezicht en specialist in 'lasland'. Zo'n 35 jaar geleden is Harry begonnen bij een technische groothandel, waar hij de basis heeft gelegd voor een zeer brede technische kennis. Het is ook in die periode geweest dat hij besmet is geraakt met het lasvirus. Sindsdien loopt de lastechniek als een rode draad door zijn leven. Na bij verschillende bedrijven werkzaam te zijn geweest, was de tijd rijp voor het starten van een eigen handelsonderneming in lastechniek en alles wat daarbij hoort: verkoop van lasapparatuur en lasbenodigdheden op basis van een eerlijk advies.

Inmiddels hebben wij met betrouwbare leveranciers een fijne relatie opgebouwd en mogen wij een groot aantal mooie bedrijven tot onze vaste klantenkring rekenen. 

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. En wilt u ons bezoeken of iets komen afhalen? Dat kan op afspraak. Bel of mail ons om iets af te spreken.

Onze gegevens

Bezoek- en afleveradres
Laspunt Brabant
Christiaan Huygensweg 2H
5151 DN  Drunen

Post- en factuuradres
Laspunt Brabant V.O.F.
Loverensestraat 19A
5266 AN  Cromvoirt

Tel: +31 (0) 416 203261 of +31 (0) 411 60 88 51
E-mail: info@laspuntbrabant.nl
E-mail administratie: administratie@laspuntbrabant.nl

Volg ons op: LinkedIn  Instagram

KvK: 71899340
BTW-nr: NL858895080B01

Harry

Prijzen

Vermelde prijzen op onze website zijn exclusief 21% BTW en onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen. 

Voorwaarden en AVG

Alle transacties geschieden volgens de algemene voorwaarden van Laspunt Brabant, welke gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel in 's-Hertogenbosch onder nummer 58520333. Klik hier om de voorwaarden te lezen.

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verplicht ons om aan te geven hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens. In onze privacyverklaring hebben wij vastgelegd hoe wij deze gegevens verwerken. Lees onze privacyverklaring hier.