Schuur- en slijpmaterialen

Waar gelast wordt, wordt ook geslepen... dat is een waarheid als een koe. Voor al uw slijp- en schuurwerk hebben wij daarom de beste gereedschappen in huis. Wij voorzien in alle typen schuur- en slijpschijven, waaronder de doorslijpschijf, lamellenschijf, fiberschijf en afbraamschijf. Uiteraard ontbreken de finishing materialen niet in ons assortiment: finishing schijven, schuurwielen, elektrolyt, polijstvilt, beitspasta, rvs-cleaner etc.

Rasta

Voor Zuid-Nederland vertegenwoordigen wij het merk Rasta. Deze Zwitserse fabrikant bestaat al meer dan 50 jaar en is onderdeel van de Saint-Gobain groep. Typisch kenmerken van Rasta zijn kwaliteit, precisie, duurzaamheid en lange standtijd. Daarbij geldt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Rasta mag zich met recht een Zwitsers kwaliteitsmerk noemen.

3M Cubitron II

Met de Cubitron II producten maakt 3M haar positie als een van de marktleiders op het gebied van schuurmiddelen zeker waar. Door de toepassing van nauwkeurig gevormde keramische schuurkorrels hebben de materialen een zeer lange standtijd, blijven ze langer koel en geven ze een constant resultaat.

En meer...

Naast bovenstaande merken, voeren wij artikelen van o.a. Norton Abrasives, Flexovit, Bymat, Klingspor en Cibo. Norton is, net als Rasta, onderdeel van de Saint-Gobain groep en heeft een compleet aanbod van doorslijpschijven, afbraamschijven en finishingschijven.

Mocht u op zoek zijn naar bepaalde artikelen of vragen hebben over schuur- en slijpwerk, neem dan gerust contact met ons op. 

Direct naar de artikelen.

Schuur- en slijpmaterialen