Fronius lasapparatuur

Fronius

Fronius

Laspunt Brabant is er trots op selective dealer te zijn van Fronius lasapparatuur. Fronius behoort tot de absolute top in de wereld van lasapparatuur en Laspunt Brabant staat geheel achter de kernwaarden die Fronius erop nahoudt: kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en technologische ontwikkeling.

Fronius heeft voor alle lasprocessen en toepassingen een geschikte machine. Denk aan een TransPocket (tig), TransTig (DC) en MagicWave (ACDC) en uiteraard de TransSteel en TPS machines (MIG/MAG). Maar Fronius staat niet stil. Met de introductie van de iWave machines, zet Fronius de volgende stap met een serie lasapparaten die nog meer vrijheid en lasperfectie bieden. Meer informatie hierover kunt u lezen in de brochure die u verderop kunt downloaden.

...

Een aantal Fronius machines staat in ons productoverzicht. Deze kunt u echter niet online bestellen. Dat doen we met een reden. Een lasapparaat is geen standaard product maar een maatwerkproduct. Laspunt Brabant helpt en adviseert u graag bij het keuzeproces in de zoektocht naar de beste machine voor u en de werkzaamheden die u doet.

Dus bent u toe aan een nieuw lasapparaat of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die Fronius biedt? Neem dan contact op met Harry van de afdeling verkoop via tel. 06-31325929 of 0411-608851. Mailen mag uiteraard ook: info@laspuntbrabant.nl.


Fronius iWave


Fronius iWave

Met de iWave serie brengt Fronius het lassen naar een nog hoger level dan we al gewend zijn. Met de CycleTIG functie heeft u maximale controle over de lichtboog en over de warmtetoevoer en duidelijk minder vertragingen in de ontsteking. Zelfs de allerdunste materialen kunnen feilloos gelast worden. De machines zijn daarbij voorzien van een uitgebreid en zeer toegankelijk dynamisch menu, waarbij gekozen kan worden uit meer dan 30 talen. Wilt u ongehinderd en snel kunnen wisselen tussen verschillende lasprocessen en toch maar één machine gebruiken? Dan is de iWave Multiprocess PRO het antwoord. Eén machine voor TIG DC en TIG AC/DC, elektrisch lassen en MIG/MAG lassen. 

In de volgende brochure leest u alle ins en outs van het iWave TIG-systeem 190i | 230i | 300i | 400i | 500i en het iWave Multiprocess PRO-systeem 300i | 400i | 500i.

Brochure Fronius iWave [NL]


Fronius iWave


Fronius assortiment webshop

Direct naar alle Fronius producten in onze webshop? Klik hier.