Lasopleidingen en certificering

Lasopleidingen

In nauwe samenwerking hebben Laspunt Brabant en Vakwijs, een vooraanstaand opleidingsinstituut voor technische opleidingen, waaronder lassen, hun inspanningen gebundeld om een unieke leerervaring te bieden aan aspirant-lassers en professionals. Bij Vakwijs kunt u niet alleen leren lassen of uw lastechniek verbeteren, u maakt bovendien gebruik van de nieuwste Fronius lasmachines. Deze samenwerking stelt u in staat om te (leren) werken met state-of-the-art apparatuur, waardoor u de nodige vaardigheden kunt ontwikkelen om succesvol te zijn in de wereld van lassen.

Of u nu een beginner bent die de basisprincipes van lassen wil leren of een ervaren lasser die zijn vaardigheden wil verfijnen, bij Vakwijs kunt u profiteren van hoogwaardige trainingen op Fronius lasapparatuur.

Vakwijs Opleidingen

Wij zijn trots op onze samenwerking met Vakwijs en blijven ons inzetten om hoogwaardige lasoplossingen en opleidingen aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Voor een compleet overzicht van de lasopleidingen en -cursussen die Vakwijs te bieden heeft, gaat u naar Vakwijs opleidingen. Mocht u interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Certificering lassers

Ook voor het certificeren van uw lassers kunt u bij Laspunt Brabant terecht. In dit geval werken wij samen met een betrouwbare externe partner die ervoor zorgt dat u of uw lassers worden voorzien van de juiste kwalificatiecertificaten. Wilt u graag weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons op, wij vertellen u er graag meer over!