Welkom bij Laspunt Brabant

Wat doen wij

Kort door de bocht gezegd, levert Laspunt Brabant alles wat een lasser nodig heeft op vaktechnisch gebied. Een compleet assortiment lastechnische kwaliteitsproducten: lasapparatuur, lasbenodigdheden, vakgereedschap en slijp- en schuurmiddelen. Maar dat is niet alles. Denk ook aan lastoevoegmaterialen, pbm's en technische gassen of het huren van een lasapparaat. Wij leveren wat u nodig hebt. 'Buiten assortiment' kennen wij niet.

Advies

Een product is pas goed als het aansluit bij uw eisen en wensen. U bent op zoek... wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. Door goed naar u te luisteren en mee te denken, vooruit te kijken. Met ruim 25 jaar ervaring in de (las)technische branche, voorzien wij u van een eerlijk, vakkundig en betrouwbaar advies.


Wat doen wij 1


FroniusMiller NoRisk ThermalDynamics

Bosch Rasta Elbor Elga

Buckler Norton Euroboor Trafimet

Parker Speedglas Optrel Kayser

GloorPelox Weldas Fein

Eisenblatter Plymovent


Merken

Laspunt Brabant is niet merkgebonden maar ook zeker niet merkloos. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en kiezen voor kwalitatief goede producten. Merken die u bekend in de oren klinken... herkenbaar, stabiel, hoogwaardig, fijn om mee te werken.
Zo is Laspunt Brabant dealer van Miller, Fronius, Elbor, Elga, Fein, Bosch, Thermal Dynamics, NoRisk, Weldas en Rasta. Maar ook met merken als Migatronic, Lincoln Electric, Rehm en Hypertherm zijn wij bekend.

Webshop

Op onze website laten wij u een groot gedeelte van ons assortiment zien. Maar wij leveren nog veel meer. Wilt u graag meer productgegevens of informatie over andere producten, een offerte of simpelweg een goed advies, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Wilt u graag een bestelling doen via onze webshop? Vraag dan een account bij ons aan, telefonisch of via email (info@laspuntbrabant.nl). Heeft u al een account? Log dan rechtsboven in het scherm in of klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat vermelde prijzen exclusief 21% BTW zijn.